(kliknutím na obrázek rozbalíte celý text)

Přihlašte se na netradiční cyklozávod pro závodníky i rodinky s dětmi. Podrobnosti naleznete ZDE

Na přiloženém plakátku naleznete program Noci kostelů 2022 v Havlíčkově Brodě.

Přijďte se podívat do brodského muzea na výstavu o lékařské a lékárnické péči v našem městě. Pokud nestihnete vernisáž 27. 5., navštivte muzeum v Havlíčkově domě kdykoliv během prázdnin.

Přijďte 25. března v 19 hodin do Panského domu v Chotěboři. Zisk z prodeje vstupenek bude věnován SOS Ukrajina, Člověk v tísni.

Plánování čehokoli bylo v minulých dvou letech spíše sázkou do loterie. Ale jdeme do toho i letos! Níže předkládáme termíny, ve kterých se uskuteční akce, které pořádáme nebo kterých se hodláme účastnit:

Valná hromada Spolku Epigram se koná 21. října od 19:00 v Lahůdkárně U Kateřiny v Nádražní ulici čp. 41.

Přijďte 16. října v 10 hodin na slavnostní odhalení a požehnání Andělského kříže ve Vlkovsku. Z neutěšeného prostranství staré násypky zarostlého kopřivami se vylouplo krásné místo pro odpočinek, které rádi navštíví všichni, kteří do Vlkovska zavítají.

V sobotu 11. září si nenechte ujít program Dnů evropského dědictví, který bude v Brodě spojen s oslavami narození Karla Havlíčka. Spolek pro vás otevře Tajemné brodské chodby pod Havlíčkovým náměstím. Pokud budete mít štěstí, tak v nich možná potkáte i toho Havlíčka. Celý program oslav naleznete ZDE.