Kalendář akcí

Zapište si toto datum do svého kalendáře nebo přechytrého mobilu! Přijďte se pobavit, oddechnout si od všedních starostí a pomoci dobré věci.

Níže přinášíme program noci kostelů v Havlíčkově Brodě. Přijďte za námi do kostela svatého Vojtěcha. Bude pro Vás připravena výstava žáků výtvarného oboru SZUŠ v Havlíčkově Brodě. Prohlédnout si můžete netradiční výstavu patchworku. Pro zájemce jsme si připravili kvíz, který vás kostelem a jeho okolím provede. Pro nedočkavce jej zveřejňujeme ZDE....

I v letošním roce připravuje Spolek Epigram několik akcí, které jistojistě nesmíte vynechat. Takže si zapište do svých diářů a chytrých telefonů:

V pondělí 28. a ve středu 30. října budeme od 8 hodin v kostele svaté Kateřiny otloukat spodní vrstvu omítek. Jedná se o novodobě provedené cementové omítky, které jsou neprodyšné a jsou jedním z významných faktorů, které zadržují vlhkost ve zdivu kostela. V kostele jsou provedené do cca 2 metrů.

Vezměte své děti do parku na nové hřiště pod Hastrmanem. Budou vás tam čekat různé atrakce i stánek Epigramu.

Na letošní dny evropského dědictví pro vás připravujeme nevšední zážitek - prohlídku brodských podzemních chodeb. Více informací naleznete v záložce Novinky a na informačních plakátcích

I letos jsme pro vás připravili cyklistickou sportovně rekreační událost. Odehraje se v okolí Havlíčkova Brodu, tedy v krásné přírodě Vysočiny. Je určena nejen pro vrcholové sportovce, ale i pro podvrcholové sportovce, údolní sportovce, nesportovce a rodiny s dětmi všeho věku.

Přijďte se podívat na stánek Epigramu na malém festivalu v Šejdorfském mlýnu. Podrobnosti jsou na přiloženém plakátku.

Spolek Epigram pro vás připravil bohatý program Noci kostelů 2019 - tentokrát v kostele svatého Vojtěcha. Přijďte na koncert Flauti Ferroci, výstavu uměleckých prací výtvarného oboru SZUŠ, prezentaci zvonů a listin z makovice věže kostela svaté Kateřiny a na netradiční vystoupení divadelního souboru!

Přijďte navštívit náš stánek na tradiční brodský Trh řemesel. Dozvíte se novinky o Kateřině a zároveň můžete rekonstrukci kostela podpořit zakoupením některé z připravených drobností. Nově Vám nabízíme možnost koupit si "trám" pro Kateřinu - 1 metr průměrného trámu na nový krov za 320 Kč. Současně obdržíte Certifikát stavitele s Vaše jméno bude...