KALENDÁŘ AKCÍ

(KLIKNUTÍM NA OBRÁZEK ZOBRAZÍTE CELÝ TEXT)

Pátého prosince v době od 17 do 19 hodin přiveďte své nejmenší do kouzelných podzemních prostor historického domu na náměstí čp.54, ve kterém pro ně nachystáme to správné peklíčko. Když čertíkům řeknou nějakou básničku nebo třeba zazpívají, dostanou něco dobrého. Vstup do pekla je ze zadního traktu (když projdete z náměstí Havlíčkovou uličkou a...

V sobotu 16. září určitě přijďte. Máme pro vás nachystanou prezentaci aktuálního stavu probíhající rekonstrukce, znalostní kvíz o kostele, lázeňské oplatky, burčák a spoustu dalšího. Budeme vám k dispozici od 9 do 16 hodin.

Ještě stále se můžete přihlásit na Kolmo Vysočinou 2023. Tento netradiční cyklistický závod se pojede letos již po desáté!! Startujeme ze Svatého Kříže 17. června. Podívejte se na podrobnosti, které naleznete na webových stránkách akce, tedy ZDE.

Zveme vás všechny na bohatý program letošní Noci kostelů v Havlíčkově Brodě. Spolek Epigram pro vás nachystal komentované prohlídky věže kostela Nanebevzetí Panny Marie a dále drobnou expozici v kostele svaté Kateřiny.

Letos máme plány opět nemalé. K tradičním akcím, jejichž termíny naleznete níže, určitě přibude nějaká ta brigáda na Kateřině, případně ještě něco dalšího :-)

Ban!Fest 2022

22.09.2022

V parku Budoucnost bude 22. září připraven velmi zajímavý počin, na kterém se podílí několik pořadatelů. Přijďte se určitě podívat! Podrobnosti na plakátku níže.

Přijďte za námi v sobotu 17. 9. ke Kateřině. Od 15 do 20 hodin pro vás budou přichystané koncerty, dobroty, skákací hrad, projížďka po Sázavě a dětské hry.